Cash out appon keresztül

Biztosan mindenkivel előfordult már (vagy legalábbis ismer valakit, akivel előfordult), hogy a tippje az utolsó meccs utolsó percében ment el. Ez teljesen természetes, tartom, akinél még nem volt ilyen, az nem is igazi sportfogadó. Rendben, csak viccelek, de tényleg egy nagyon gyakori jelenségről beszélünk, ami 10-ből 9 puntert érintett már életében.

Ha a hagyományos sportfogadás hívei vagyunk, akkor számíthatunk arra, hogy ilyenek a jövőben is lesznek, méghozzá nem is kevés. De ha időközben átálltunk az online sportfogadásra, vagy eleve ott kezdtük a karrierünket, akkor van egy jó hírem: Ezek teljesen, 100 százalékosan kivédhetők! Nem kell hozzá más, mint egy okostelefon (vagy egy számítógép) és internetkapcsolat. Valamint figyelem, rengeteg figyelem. Igen, most a cas outról fogunk beszélgetni.

Legyen óvatos, hogy esetleg adót kell fizetnie a nyereményei után.

A cash outról

Mi is az a cash out? Ha még tapasztalatlan vagy a sportfogadás világában, itt az ideje, hogy megismerkedj a cash out fogalmával. Ne izgulj, ugyanis elég egyszerű: A mérkőzés közben a fogadóirodának eladhatod a szelvényed. Ennyi az egész.

Abban az esetben hasznos ez, ha az általad megfogadott mérkőzés jól áll, de egyre nagyobb esély mutatkozik rá, hogy minden dugába dől. Vezet a csapatod, de rettenetesen nyom a másik csapat? Félő, hogy hamarosan egyenlítenek? Jöhet a cash out. Az eredeti nyereményt nem kapod meg, de annak jelentős részét igen, így pedig maximalizálhatod a profitod. A jövőben nem lesz utolsó perces bukás, ha figyelsz és elég bátor vagy ahhoz, hogy meglépd. Igen, bátor, mert sajnos sokan esnek abba a hibába, hogy nem gondolják át megfelelően a lehetőségeiket, túlságosan is bíznak magukban. Ilyenkor jön a bukás és a bankrollunk szépen apadni kezd, egészen addig, amíg egy vasunk sem marad.

A cash out fajtái

Háromfajta cash outot különböztetünk meg: Részleges, teljes és automatikus.

A részleges cash out esetén a nyereményünk egy részét adjuk el a fogadóirodának, nem pedig a felkínált teljes nyereményt. Tegyük fel, hogy 5 euróval fogadunk egy meccsre, ahol 20 euró lehet a maximális nyeremény. A meccs a 70. percben jól áll számunkra, de félő, hogy hamarosan elbukhatjuk a pénzünket. A fogadóiroda felajánlja, hogy 13 euróért megveszi a szelvényünk. Megtehetjük, hogy 10 eurót kiveszünk, a maradék 3 eurót pedig bent hagyjuk és játszunk tovább, bízva a megérzésünkben és a felkészültségünkben. Már így is jól jártunk, hiszen innentől kezdve bármi történhet, mi pozitívan zártuk a mérkőzést.

Így működik a teljes cash out is: Ugyanezen példán szemlélve, a 70. percben kivesszük a 13 eurót és onnantól kezdve történhet bármi a mérkőzésen, minket, a pénzünket már nem érinti.

Az automatikus cash out pedig azoknak lehet jó megoldás, akik teniszre fogadnak vagy olyan eseményekre, amiket éjszaka játszanak. Nem elvárható, hogy a másnapi iskola vagy munka előtt karikás szemekkel kövessük a hajnalig tartó meccset, ezért beállíthatjuk, hogy ha a meccsen bekövetkezik egy bizonyos eredmény, azonnal a számlánkon landol az összeg.

Nagyon egyszerű módszer és biztosan mindenki ki tudja használni.

Lássuk, milyen appok állnak a rendelkezésünkre, amelyek ezt elősegítik:

A jó sportfogadói app esetén az események száma, az oddsok és a cash out a döntő faktor. Most olyan appokat hoztam, ahol ezek (számomra) teljesülnek. Azonban nem árt körülnézni, mert egyre másra jönnek az új irodák, jönnek a régi irodák újításai, tehát nem lehet azt állítani, hogy fél év múlva is ezek lesznek a (számomra) legjobbak:

Bet365 – Ez az a fogadóiroda, ahol mindhárom cash out elérhető. A részleges és teljes cash out szinte mindenhol megtalálható, azonban az automatikus cash out egyelőre a Bet365 sajátja, így mindenképp őket tenném az első helyre. Az applikáció kezelése pofon egyszerű, könnyen átlátható, ráadásul rendkívül jó oddsokat találhatunk itt.

bet365

William Hill – Az angol iroda oddsai is nagyon jók, élő részlegük, tenisz fogadásaik teszik őket népszerűvé. Részleges és teljes cash out érhető el náluk.

william-hill

Betfair – Ugyanúgy részleges és teljes cash out, de itt már lóversenynél is működik, ami elég ritka.

betfair

Ha elkezdjük használni a cash out adta lehetőségeket, minimalizálhatjuk a bukásainkat, ami azt fogja eredményezni, hogy a bankrollunk egyre csak növekedni és növekedni fog. És végülis, ez a fő célja minden sportfogadónak.