A legjobb ingyenes tippeket adó alkalmazások

Manapság a sportfogadás már nem csak egy kis hobbi, amit unaloműzésből vagy egy kis kiegészítő kereset miatt vállal be, próbál ki az ember. Itt bizony kőkemény összegek cserélnek gazdát nap mint nap. A világon pedig rengetegen gondolják úgy, hogy náluk jobban senki sem ért az adott sportághoz, betéve tudják a statisztikákat és saját megérzésük alapján készítik el fogadószelvényüket.

Ha valóban így lenne, akkor az online szerencsejáték piac már régen lehúzta volna a rolót, hiszen minden egyes iroda csődbe ment volna a rengeteg nyeremény kifizetése miatt. Mint látjuk, ez még nem történt meg és soha nem is fog megtörténni. Ennek pedig két oka van:

  • 1.: Az emberek nem akkora szakértők, amekkorának hiszik magukat.
  • 2.: A sport az sport. A labda gömbölyű, szokták mondani és ez egy tökéletes állítás: Hiába vagy jó tipster, mindent te sem tudsz eltalálni, ez egyszerűen lehetetlen.

Így a fogadóirodák köszönik szépen, jól vannak, az pedig biztos, hogy a járványt követően óriási növekedésnek indulhatnak meg. Ennek gazdasági okaiba inkább ne menjünk bele, de mindenki mérget vehet rá, hogy így lesz.

legjobb ingyenes tippeket

Beszéljünk inkább arról, hogy is válik valaki jó fogadóvá. Különböző oldalak szerint a sportfogadók mindössze kettő százaléka nyereséges hosszabb távon is, ami ha belegondolunk egészen félelmetes számadat, hiszen unos-untalan azt hallgatjuk és azt látjuk az ismerőseink körében, hogy „megint nyertem”. Ami lehet, hogy így is van, de a barátunk a bukásokat elhallgatja… Sokan gondolják egy-egy nagyobb nyeremény után, hogy ők innentől verhetetlenek és szakértőivé váltak a szakmának, de ők tévednek a legnagyobbat, hiszen a sok kis apró bukásuk eltörpül a nagy lóvé mellett, ez pedig könnyen megszédítheti az átlagos sportfogadót.

A sportfogadás egy maraton, nem sprint. Ezt a mondást rengeteg mindenre rá lehet húzni, de ha belegondolunk, ennél okosabb gondolat nem létezik arról, hogy is kell játszanunk. Hiszen ha valaki mindent egy lapra feltéve támad, akkor hamar üres zsebekkel, nyal csorgatva figyelheti csak a folytatást. És sok esetben innen kezdődnek a függőségi problémák.

Az okos sportfogadó tudja, hogy nem tévedhetetlen, tudja, hogy szépen, fokozatosan építkezve érheti el a kitűzött célját és nem rest hallgatni másokra.

És el is érkeztünk cikkünk fő témájához: Hogyan válhatunk sikeresebb fogadóvá?

Dunát lehetne rekeszteni azon oldalakból, akik azzal foglalkoznak, hogy a részünkre fogadási tippeket adnak. Az oldalak többsége fizetős, ingyenes részleggel, de ingyenes tippeket természetesen sokkal ritkábban tesznek ezek a tipsterek. Ennek is megvan persze az oka. Ritka az az oldal, ami teljesen ingyen és bérmentve bocsátja rendelkezésre tippjeit.

De szerencsére vannak olyan oldalak és olyan alkalmazások, ahol nem kell fizetni a nyerő tippekért. Bármilyen ügyesnek gondoljuk magunkat vagy bármennyire jó intuícióval áldott meg bennünket a Jóisten, érdemes ezen appok segítségét igénybe venni, hiszen bár ezeket sem tévedhetetlen szakemberek készítik, de rengeteg munkát fektetnek abba, hogy minél pontosabb információkkal lássák el az olvasóikat.

Ez pedig nekünk is hasznunkra válik, hiszen nem kell statisztikákat böngésznünk órákon át, hogy a legmegfelelőbb tippel rukkoljunk elő. Bár tény, vannak olyanok, akik kifejezetten ezt a részét élvezik a sportfogadásban.

Ráadásul a legtöbb ilyen app el van látva eredménykövető funkcióval, ez pedig segít azokon a fogadókon, akik az élő fogadás szerelmesei… Meg azokon is, akik csak szeretnének jól értesültek lenni.

A fogadóirodák között többen vannak, akik ugyancsak ingyenes tippeket adnak, bár itt az esetek többségében inkább a legnépszerűbb meccseket osztják meg a felhasználókkal. Ilyen oldal a bwin vagy épp a Bet365.

Legyen bármilyen telefonod, az appokat úgy fejlesztették, hogy bárki igénybe vehesse, így nem kell azon izgulnia senkinek, hogy nem fogja tudni telepíteni. Ajánlani nem fogok egyiket sem, mert ezzel ugyanaz a a szituáció, mint mikor a fogadóirodát választod meg: Neked kell tudni, mi a fontos, mi a te stílusod stb. Így hát hajrá, próbáljátok ki!